Witam serdecznie
Chciałbym poinformować ze z dniem 22.04.2008r. powstał nowy team o nazwie Ciasteczkowi Skrytożercy(tag: CS_) na scenie TrackManii Nations Forever.
Klan składa sie z doświadczonych graczy innych gier. W niedalekiej przyszłości sprobujemy zdobyć salony gamingu, wygrać polskie eliminacje ESWC oraz dołączyć do multigamingu (na razie nie będę zdradzał nazwy tego mg). Oferujemy serwer 24/7, TSa oraz dofinansowanie do wyjazdów na lany etc. Jeżeli czujesz że wyścigi to twój żywioł, nie czekaj podejmij wyzwanie!
Wystarczy ,że masz kilka WR na mapach ESL.
Dziś także rozegraliśmy pierwszy oficjalny mecz w turnieju o puchar burmistrza miasta i gminy Barcin, niestety nieznacznie ulegliśmy przeciwnikowi.
Więc jeżeli ktoś jest chętny to zapraszamy.
Ostatnio edytowany przez marcin (2008-04-22 17:15:04)
OGIEŃ KURWA OGIEŃ!!
Jedno zastrzeżenie do twojej wypowiedzi. My nie dołączamy do multigamingu. My w niedługim czasie stwaorzymy mg, który zdominuje europejski, a na niektórych scenach nawet światowy, światek gamingu. Rozmowy ze sponsorami są już w toku.
Spokojnie ja mam wtyki w shooters.pl wiec raczej zaltie znizke na serwer
Wszyscy dawać mi swoje repy. Liczę przede wszystkim na Marcina.
marcin, co tam zapisales?
wrzuc wszystko na rapida
to nie musi byc dobre.
to ma byc krotki filmik pokazujacy naszego skila. moze zrobimy taki laczony film ze wszystkich gier w ktore gramy?